logo

Try-out DiSC workshop tijdens huiskamer-sessie

15 maart 2017: Een nieuwe DiSC workshop krijgt vorm tijdens een huiskamer-sessie.
huiskamer-sessie-disc-workshopMet een paar enthousiaste mensen hebben we een try-out gedaan van een workshop waarin je meer inzicht krijgt in je handelen en hoe jij reageert op anderen.

De basis van persoonlijk en professioneel succes ligt in het kennen van jezelf, het begrijpen van anderen en in het bewust zijn van de impact van je acties en gedrag op anderen. “Wat zijn jouw valkuilen en wat zijn jouw sterke kanten”?

In deze workshop leer je wat jouw voorkeursgedrag is en hoe je die optimaal kan benutten, ook leer je wat het effect van jou handelen op anderen kan zijn en wat anderen voor effect zij op jou hebben.

Je krijgt een rapportage van 20 bladzijden met daarin uitleg over DiSC, jouw persoonlijke voorkeuren, met uitleg hoe jij reageert op anderen en met strategieën hoe je effectief kunt handelen.

Om te zorgen dat al deze informatie op de juiste plaats in de workshop zit, dat de materialen en de actieve en leuke werkvormen op tijd klaar zijn ben ik nu de feedback, de aantekeningen en het les materiaal aan het verwerken en dan over een paar weken komt de aankondiging voor de open inschrijving van de officiële workshop.

 

hoe-disc-ons-verder-brengt

— DiSC, praktisch een stap verder! —

voorbeeld-disc-dot

— Your dot tells a story! —