logo

Nieuws: Krachtenbundeling Q-tasc en LeanMotive

Krachtenbundeling Albert & TammoLogo's Leanmotive en Q-tasc

21 maart 2016

Houd jij van veranderingen? Van nature zijn mensen er niet dol op. Om verder te komen zijn veranderingen echter onontbeerlijk. Albert Dirkse (Leanmotive) heeft jarenlange ervaring met procesoptimalisatie in de automotive op basis van Lean Six SIgma. Tammo Witmondt (Q-tasc) werkt als trainer en coach met NLP-technieken. Laat dit nou net een gouden combi zijn.

 

Wat doen Q-tasc en LeanMotive?

Verschillend en toch gelijk! Tammo en Albert hebben beiden jarenlange ervaring in aftersales management. Door een eerdere samenwerking ontdekten ze dat hun verschillen juist elkaars toegevoegde waarden zijn. Samen bereiken ze daarmee meer dan ze alleen kunnen realiseren. Tammo (Q-tasc) en Albert (LeanMotive), gebruiken hun aanvullende eigenschappen om jou betere ondersteuning te kunnen bieden op het gebied van Advies, Coaching en Training.

Trainingen en coaching voor de autobranche

Ze verzorgen trainingen en coaching voor werknemers en leidinggevenden in het MKB en de autobranche. De trainingen kunnen als maatwerk worden aangeboden. Ook kunnen zij binnen jouw organisatie activiteiten ontwikkelen op uiteenlopende gebieden; van het aanleren van nieuwe technieken tot het stimuleren van een andere werkhouding en van het samen uitdenken van een nieuwe strategie tot het doorvoeren van een nieuw logistiek proces binnen de werkplaats. Beiden combineren hun talenten in de methodieken die ze ontwikkelen en zijn daarin complementair.

Gedragsverandering gebaseerd op NLP-technieken

Hoe maak je een training op het vlak van automotive zo interessant dat de cursisten niet meteen naar huis willen als de training is afgelopen? Tammo traint en coacht op basis van NLP-technieken en weet de cursisten door zijn enthousiasme en manier van werken steeds te boeien. Training en coaching zijn gericht op het verbeteren van werkwijzen, het vergroten van inzichten en het veranderen van persoonlijke doelen. Naast (maatwerk) trainingen voor bedrijven, is er een eigen trainingsprogramma voor particulieren.

Procesveranderingen met Lean Six Sigma

Zijn veranderingen in jouw organisatie gewenst of zelfs noodzakelijk? Albert helpt je de processen in jouw bedrijf te optimaliseren. Hij maakt hierbij gebruik van de Lean Six Sigma methodiek. Albert heeft aanzienlijke efficiëntieverbeteringen weten te realiseren bij bedrijven in de autobranche, onder andere bij het optimaliseren van processen in de werkplaats, de receptie of het magazijn op Green Belt- en Black Belt-niveau.

Voorbeelden van de diensten van Q-tasc en LeanMotive:

Trainingen: Sturen op cijfers – De IT als ondersteuning van processen – Lean Six Sigma in de aftersales (Orange Belt) – Werkplaats en kwaliteit – Commerciële aftersales – Parts management – Communiceren is meer dan spreken – Time en energie-management.

Advies: Naast training en coaching worden er ook met enige regelmaat adviesgesprekken gevoerd. Het werkt verhelderend om een sparringpartner te hebben die ook buiten de gebaande paden denkt.

Support: Q-tasc levert tevens support in de vorm van tijdelijke arbeidsondersteuning als interimmanager en / of projectmanager.

Coaching: Processturing op basis van borging en Lean Six Sigma – 5S workshop – Terugdringen van herhalingsbezoeken (werkplaats) – Vergroten van klanttevredenheid – Vergroten van omzet door productkennis en commerciële vaardigheden – Implementeren van nieuwe werkmethoden.

 

 

Albert Dirkse 300x300 zw

————- Albert Dirkse   Leanmotive ————

Tammo Witmondt, eigenaar van Q-tasc. Praktisch een stap verder!

————- Tammo Witmondt Q-tasc —————